Enhver diskusjon om hvordan du får kondisjon til å fungere for folk, må ta hensyn til det faktum at de fleste opplever kondisjon som vanskelig og kjedelig. Det reduserer ikke det faktum at det å holde seg i form er en viktig del av å holde seg frisk. Heldigvis er det ikke nødvendig med ekstreme tiltak. Alt du trenger å gjøre er å komme med en plan og følge opp med den. Du kan til og med synes prosessen er hyggelig.

Hvis du er en løper og løper ofte, vil du ønske å bytte ut joggeskoene dine omtrent noen gang 400-500 miles. Det kan virke som mye, men hvis du løper med jevne mellomrom, legger disse miles seg raskt opp. Dette er for å sikre at skoene dine forblir komfortable og ikke forårsaker blemmer eller lar deg være tilbøyelig til å vri ankelen.

Oppnå optimal kondisjon ved å bruke kroppens prosesser til din fordel. Hold deg til mindre vekter i begynnelsen og bygg deg gradvis opp til maskiner. På denne måten kan du jobbe tretthetsutsatte mindre muskler først. Dine større muskler trenger mindre støtte fra mindre muskler, så dette er en optimal måte å jobbe fysiologien din til din fordel.

Din fitness rutine vil være mye morsommere hvis du har noen å dele den med. Finn en venn eller et familiemedlem som har samme treningsmål som deg og jobber sammen. Du vil være i stand til å oppmuntre hverandre og tilbyr et sterkt støtte system når det blir tøft.

En god måte å trene ryggmusklene på er å gjøre pull-ups. Ved å bruke din egen kroppsvekt, pull ups gi motstand lik din egen vekt. Bare finn en pull-up bar, og trekk haken over baren. For de som aldri har gjort pull-ups eller har hatt begrenset erfaring med dem, kan det være vanskelig de første gangene, så prøv å bruke en stol for å hjelpe deg.

Ikke likestill en treningsøkt med forbrente kalorier. Mange mennesker gjør feilen ved å bestemme seg for at bare fordi de hadde en treningsøkt, betyr det at de kan legge til noen ekstra porsjoner eller spise den fete ørkenen. Vekttap i kondisjon handler om å forbrenne flere kalorier enn du tar i. Hvis du spiser for å erstatte kaloriene, vil nettogevinsten din være null.

Hvis treningsprogrammet ditt inkluderer separate øvelser for individuelle kropps- og muskelgrupper, kan du prøve dette trikset: Etter å ha fullført hvert sett, ta alt fra tjue sekunder til et halvt minutt for å strekke og bøye muskelen du nettopp målrettet. Å gjøre det kan faktisk øke styrken på muskelen så mye som 20 prosent!

Sørg for at trening sko som passer godt. Prøv shopping for Workout sko senere på dagen etter at føttene har en tendens til å bli større på dette tidspunktet. Kontroller at du har tilstrekkelig plass mellom tærne og innsiden av joggesko. Pass på at du har plass til litt wiggle tærne i den nye sko.

Med den rette holdningen trenger ikke det å være en elendig jakt å komme i form. Heldigvis trenger du ikke å føle deg alene, da det er et vell av informasjon tilgjengelig. Les alt du kan i begynnelsen, men kom i gang med treningsrutinen din.

Enkle Fitness-Guidlines