Det er aldri for sent i livet å starte et treningsregime. Hvis det er et område du ikke har lagt merke til tidligere, er det noen grunnleggende elementer du må vurdere før du tenker på passform og tonet igjen. Vi vil jo ikke at du skal skade deg selv. Her er en liste over ting du bør vurdere.

Uansett hva kjønnet ditt tilfeldigvis er, bør du fortsatt gjøre styrketrening som en del av treningsrutinen din. Du trenger ikke å bekymre deg for å bulke opp og se ut som en kroppsbygger med mindre du aktivt prøver for det resultatet. Denne typen bygg skjer ikke over natten, og en uformell person vil ikke oppnå disse byggene.

Det er viktig å ta hensyn til aktivitetsnivået ditt på jobben når du designer et treningsregime. Dette er spesielt viktig i begynnelsen. Hvis du jobber på føttene hele dagen, kan det være veldig enkelt for deg å gå, men å legge til noen flere miles på din daglige total kan drepe føttene dine. Hvis du sitter ved et skrivebord hele dagen, derimot, vil det generelle kondisjonsnivået ditt være lavt, og noe så enkelt som en kilometer eller to gange kan være en fin måte å få deg i gang med å være aktiv.

Når du har startet en ny treningsrutine, kan du bli fristet til å overdrive. Å bygge din styrke og utholdenhet, bør du presse deg selv bare litt mer hver gang du går inn i din valgte aktivitet. Stretching etterpå er nøkkelen til å sikre at du beskytter musklene du bygger.

Hvis du vil trene for å gå ned i vekt, men mangler en treningsvenn, få en hund som elsker å gå. Hunder er vanligvis raring å gå en tur og ikke klage når de er slitne (selv om de kan bremse eller legge seg ned for å gi deg et hint). Så kjøp eller lån en hund – nå har du en innebygd arbeidskamerat!

Vekttrening er viktig for alle som prøver å holde seg eller bli fysisk i form. Selv om du bare prøver å forbedre kardiovaskulær ytelse, vil muskler gjøre all trening enklere. Kroppen forbrenner også kalorier i et raskere tempo når det er en overflod av muskler. Hver treningsrutine bør inneholde litt muskeltrening.

En fin måte å komme i form på er å nevne målene dine til venner og familie. Noen ganger trenger andre bare litt nudge for å komme i gang, og det er flott å kunne følge målene dine sammen med andre. Det er mer sannsynlig at du lykkes hvis andre er ute etter det samme.

Ha en tidtaker hendig når du gjør øvelser hjemme. Når du bruker en treningsball, er det nyttig å ta tiden på hver øvelse, slik at du vet hvor lenge du er i hver posisjon. Å holde hver posisjon i en bestemt tidsperiode hjelper deg med å bygge muskler og nå treningsmålene dine.

Ved å bruke rådene ovenfor, litt fantasi, og etter å ha fått klarsignal fra legen din, vil du være i stand til å sprette inn i en treningsrutine med kraft og kraft. Husk å ta ting sakte i begynnelsen, og bygg opp momentumet ditt etter hvert som kondisjons- og energinivået ditt øker. Kroppen din vil definitivt takke deg for innsatsen din.

Enkle Fitness-Guidlines