Klar til å begynne med din egen treningsrutine? Nei? Hva er i veien, du vet ikke hva du skal gjøre eller hvor du skal begynne med aktiviteten kjent som kondisjon? Ingen bekymringer, denne artikkelen har ryggen din. Nedenfor er noen tips og triks som kan få deg i gang med det grunnleggende om kondisjon.

Motivasjon er ofte et problem når folk trener, spesielt hvis du trener alene. Finn en lydversjon av en bok som du virkelig vil lese og lytte til den bare når du trener. Å ønske å finne ut hva som skjer videre vil motivere deg til å trene lenger og oftere.

Hvis du ikke allerede har en personlig trener, bør du vurdere å betale for bare noen få økter. Ofte du ikke trenger å betale for pågående trening, bare et par økter for å få deg på rett spor, og finne ut hva slags øvelser du bør gjøre for å møte dine fitness mål, samt lære riktig teknikker for å gjennomføre dem.

En enkel måte å trene abs mens du gjør noen annen aktivitet er å holde i eller bøye ab muskler. Å gjøre dette trekket på egen hånd kan noen ganger tilsvare å sitte opp. Å gjøre det mens du trener eller til og med bare å gå, bidrar til å styrke ab musklene og forbedrer holdningen, siden det styrker kjernemuskulaturen.

Trening for maraton kan ikke være noen enkel prestasjon. Prøv å sette små mål for å oppnå hver uke som til slutt fører opp til å kunne løpe eller gå en 5k maraton. For noen krever det lite innsats å gå den avstanden, men for andre kan det føles som å klatre Mount Everest. Ta små turer eller løp hver dag og press deg selv for å gjøre det lenger og lenger hver uke.

Vær forsiktig med å beskytte nakken når du gjør et treningsprogram som involverer crunches. En måte å redusere belastningen på nakken når du gjør crunches er å holde tungen på taket av munnen. Dette justerer nakken din og gjør det lettere å gjøre crunches.

Når det gjelder trening, ikke ta «alt eller ingenting» tilnærming. Det er mye bedre å snike seg inn litt trening enn å ikke gjøre noe i det hele tatt. Bare en enkel tur vil hjelpe med din generelle helse. Hvis du bare har en dag i uken til å forplikte deg til styrketrening, vil du fortsatt se fordeler.

Et godt tips for å hjelpe deg med å komme i form, er å melde deg på et maraton. Å delta i et maraton kan være en gang i livet mulighet, og du vil definitivt komme i form fra treningen. Hvis du har disiplinen til å trene for et maraton, kan det være en fin måte å komme i form på.

Med de tidligere tipsene som flyter gjennom tankene dine, bør du være klar til å lage din egen personlige treningsrutine! Det krever litt forskning og litt arbeid, men hvis du holder på det, er det virkelig oppnåelig. Så gå ut der, kos deg og oppnå alle treningsmålene dine!

Enkle Fitness-Guidlines